NY Rangers – Buffalo i natt, ingen höjdarmatch…

Särskilt om man som vi här på Grishockey lägger störst vikt på de fysiska aktiviteterna i en match. Det mest inspirerande var väl den höfttackling som en Sabres-forward bjöds på av en Rangers-back. Hade jag inte redan vetat att Darius Kasparaitis spelar i Rangers farmarlag Hartford för tillfället, så hade det inte varit någon tvekan om vem som delade ut denna perfekta höfttackling längs sargen… Det kan ha varit Aaron Ward, men oavsett vem det var så lovar jag att det är Kasparaitis som lärt ut den… Den var som sagt perfekt utförd och Buffalo-spelaren gjorde en riktigt skön volt längs plexiglaset.

På tal om Kasparaitis så spelar han alltså i Hartford Wolf Pack den kommande veckan (blev nerskickad den 1/11) för att träna ikapp sig efter skadeproblem. Han har på 6 matcher i Rangers matchdräkt denna säsong mäktat med 1 assist och 10 utvisningsminuter.

Annars hade vi förhoppningar på denna match då Colton Orr och Andrew Peters sannolikt skulle kunna ha utbytt ett par ord och nävar med varandra om de nu suttit omklädda på respektive lags avbytarbänk. Nu var det bara Orr som kom till matchstart och han gjorde bara 8 byten utan att göra något större väsen av sig… en sen tackling efter en avblåsning var allt han fick till…

Två ”käftsmällar” fick vi dock se trots allt… Petr Prucha (NYR) och den nyligen uppkallade Nathan Paetsch (BUF) fick varsin olycklig puck i ansiktet. Prucha återvände senare till matchen och vi får hoppas att det gick bra med Paetsch också.

New York Rankgers vs. Buffalo Sabres i Madison Square Garden 2006-11-05
Derek Roy (BUF) kämpar nere i Rangers sarghörn

Matchen? Jo, den slutade 3-4 till Buffalo i förlängningen.

Annonser

~ av Webmaster på november 6, 2006.

Ett svar to “NY Rangers – Buffalo i natt, ingen höjdarmatch…”

  1. Skön blogg, verkar lovande! Jo, såg också tacklingen och jag tror det var Rachunek eller hur det nu stavas som tryckte till längs sargen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: