Jamal Mayers försöker väcka ett sovande St Louis Blues

St Louis har det inte lätt nu, med bara två vinster på de senaste 10 matcherna så är man ett av ligans absolut mest formsvagaste lag och man ligger tungt förankrade i ”källaren” i Central Division tillsammans med två andra formsvaga lag, Chicago och Columbus.

I mötet mot Edmonton den 16/11 åkte man snabbt på tre snabba ”snytingar” och låg under med 3-0 redan efter 12 minuter. Inför den tredje perioden låg man under med 5-1.

Jamal Mayers (STL) gör då det enda rätta och startar en fight för att väcka det egna laget och skapa lite energi. Brad Winchester (EDM) tvekar inte och redan på tekningen i början av den tredje perioden flyger handskarna och Mayers går igång med Winchester.


Jamal Mayers och Brad Winchester kastar handskarna direkt på tekningen i den tredje perioden.

Winchester får inledningsvis in ett par tre-fyra bra träffar med högern innan Mayers hinner svara med en höger själv. Sedan låser dom upp varandra innan Winchetser halvträffar med en ”upper-cut” vilket får honom att förlora lite balans och Mayers kan till slut dra ner Winchester i isen.

Mycket riktigt väcker detta St Louis som bara behöver 16 sekunder på sig att reducera till 5-2 efter detta, men närmare än så kommer inte St Louis som till slut förlorar med 6-2.

Jamal Mayers är tuffingen som kom till Hammarby under lockouten 04/05 och hjälpte ”Bajen” till en topplacering i Allsvenskan denna säsong (tredjeplats efter Oskarshamn och Rögle). Mayers spelade totalt 19 matcher för Hammarby och lyckades hänga 9 ”baljer” och spela fram till 13 mål för att nå en poängskörd på 22. Dessutom mäktade han med 36 utvisningsminuter.

Jamal Mayers i Hammarby under lockouten 04/05

Jamal Mayers i Hammarby under lockouten 04/05

Annonser

~ av Webmaster på november 17, 2006.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: