Senaste fighterna i NHL

Natten mot Lördagen den 18/11 fick vi se 6 spelare kasta handskarna och den stora fighten gick av stapeln i New Jersey. Ottawa´s store Brian McGrattan (198 cm/108kg) mot Cam Janssen i New Jersey (181 cm/93 kg) blev en ganska ojämn historia. Janssen som egentligen är mer av en ”mellanvikts-enforcer” hade inte mycket att sätta emot när tungviktaren McGrattan stod för motståndet. Janssen stod emot bra och fick in ett par bra träffar själv, men får mest ”cred” för att han lyckades stå kvar på benen när de tunga slagen föll från McGrattan. Detta är faktiskt tredje gången de möts i en fight, så lite rivalitet är det mellan dessa herrar.


Här är den sensate fighten mellan Brian McGrattan (OTT) och Cam Janssen (NJ).

I matchen mellan Vancouver Canucks och St Louuis Blues är det Ryan Kesler (VAN) och Keith Tkachuk (STL) som väljer att ta en fight redan på första tekningen i den första perioden. Tkachuk är den som vinner fighten medan Kesler vinner matchen med sitt Canucks. Båda gör också varsitt mål i matchen.

I mötet mellan Chicago Blackhawks och Anaheim Ducks är det James Wisniewski (CHI) och Travis Moen (ANA) som möter upp varandra utan handskar. Moen är den som vinner fighten.


James Wisniewski (CHI) tacklar Travis Moen (ANA) och de beslutar sig till slut för att göra upp.

 

Annonser

~ av Webmaster på november 19, 2006.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: