Taylor Pyatt (VAN) vs. Jim Vandermeer (CHI)

Storvuxna Taylor Pyatt (194 cm/100 kg) får en farlig tackling bakifrån in i sargen av Jim Vandermeer och när domarna bara står och ser på beslutar sig Pyatt för att visa vart gränsen går för övertramp i regelboken.

Taylor Pyatt säger ifrån och ger sig på Jim Vandermeer
Taylor Pyatt säger ifrån och ger sig på Jim Vandermeer

En relativt bra hockeyfight från två spelare som inte går ”toe-to-toe” så ofta i NHL. Detta var också deras första fight denna säsong. Pyatt utnyttjar sin storlek och styrka och vinner ”på poäng” till slut. Vancouver vinner också matchen till slut med 2-1.


Taylor Pyatt vs Jim Vandermeer

Skönt att se Vancouver visa lite känslor. Man har ju gjort sig av med sin Enforcer Wade Brookbank från förra säsongen och har idag ingen egentlig ”Polis” i laget. Detta tvingar då kollektivet att ta sakerna i egna händer, men frågan är vad som händer när laget möter de mer namnkunniga fighters som figurerar i NHL. Har man något att sätta emot då?

Taylor Pyatt var ju en av de spelare som kom till Sverige under lockouten 04/05 och Pyatt gjorde Jamal Mayers (som vi skrivit om tidigare här på Grishockey) sällskap i Hammarby och i Allsvenskan.

Pyatt gjorde, precis som Mayers, bra ifrån sig i den grön/vita matchdräkten och lyckades på sina 24 matcher för klubben svara för 11 mål, 9 assist och 20 poäng tillsammans med 20 utvisningsminuter.

Annonser

~ av Webmaster på november 20, 2006.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: