172 utvisningsminuter i matchen mellan Washington och Atlanta

I slutet av den tredje perioden i nattens möte mellan Capitals och Thrashers så brast det rejält för spelarna på isen. Hela 10 Fighting Major´s delades ut och bland dessa återfanns kanske inte helt oväntat spelare som Donald Brashear (WSH), Brian Sutherby (WSH), Scott Mellanby (ATL) och Greg de Vries (ATL) med fler… I och med att slagsmålen startades med mindre än 5 minuter kvar av ordinarie tid riskerar både spelare och coacher böter.

Scott Mellanby och Brian Sutherby innan slagsmålen brakar loss
Scott Mellanby och Brian Sutherby innan slagsmålen brakar loss

Donald Brashear får tag i en olycklig Vitaly Vishnevski (ATL) och Olaf Kölzig är framme hos Johan Hedberg och det är nära att vi får en ”Goalie Fight” 🙂

Se videoklipp från matchen här: Washington vs Atlanta

Atlanta vinner till slut matchen med 2-4 efter att ha vänt ett 2-0-underläge.

Annonser

~ av Webmaster på november 23, 2006.

2 svar to “172 utvisningsminuter i matchen mellan Washington och Atlanta”

  1. […] Efter det brutala slutskedet i matchen mellan Washington och Atlanta senast så sker en rad åtgärder från NHL. Donald Brashear (WSH) blir avstängd i hela tre matcher. Scott Mellanby (ATL) och Brian Sutherby (WSH) får stå över varsin match. Washington´s coach Glen Hanlon får böter på 30 000 dollar medan Atlanta´s coach Bob Hartley kommer undan med bara 10 000 dollar i böter… Smakar det så kostar det i NHL. […]

  2. Jag såg matchen på plats. Detta var det roligaste som hände på hela kvällen.

    WSH tog en ganska snabb ledning och började sen spela som om de var det bättre laget, vilket de inte var. ATL arbetade sig effektivt in i matchen med ett bländande spel och tog en säker ledning med 4-2 i mitten av sista perioden.

    Mot slutet körde Vishnievski på Green. Det gillade inte Brashear. Så vid nästa tekning tog han tag i sakerna. Blev en del blod på isen, kan man säga. En del av fighterna var rätt hjärtliga. Publiken skrek, skrattade och jublade. Tutade i horn och skrek: ”Fight, fight, fight…!!” Det blev den verkliga valutan för pengarna. Till slut var det så lite folk i båsen att de knappt fick ut några uppställningar på isen.

    13 sekunder från slutet blev det en ny utvisning. Då släppte sekretariatet iväg klockan med 10 sekunder eftersom det bröt ut nya slagsmål i varje byte och de ville ha slut på tillställningen.
    De sista tre sekunderna hände inget mer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: