Chris Dingman gjorde en bra debut

Chris Dingman som landade i Sverige i Lördags och som varit bara varit på is med Södertälje ett par enstaka tillfällen samt inte spelat en hockeymatch på 6 månader, gjorde helt ok ifrån sig, med tanke på omständigheterna.

Redan på uppvärmningen kunde man se Dingman som stod ut från mängden med sin imponerande storlek och väl inne i matchen lät han motståndarna få smaka på ett par saftiga tacklingar.

Han var också delaktig i första målet för kvällen då han grävde fram pucken från sarghörnet till en helt frispelad medspelare, som efter att ha vänt bort målvakten i AIK, kunde lyfta in 0-1 till Södertälje.

Chris Dingman i Södertälje

Chris Dingman med nummer 44 i Södertälje i debutmatchen mot AIK

Dingman spelade stabilt under hela matchen och delade ut ett antal både större och mindre tacklingar. Emellanåt såg det nästan komiskt ut på isen när de mindre spelarna i AIK skulle ge sig på Dingman eller när de försökte undvika honom. I slutet av matchen hettade det till lite framför AIK´s mål, men Dingman kastar nog inte handskarna i första taget nu när han är i Sverige och det ska motståndarna vara glada för.

Mer om Chris Dingman här: Chris Dingman till Södertälje SK (SSK)

Annonser

~ av Webmaster på november 23, 2006.

Ett svar to “Chris Dingman gjorde en bra debut”

  1. […] Mer om Chris Dingman finns att läsa här: 23/11 – Chris Dingman gjorde en bra debut | 21/11 – Heta derbyn i Allsvenskan igår och imorgon! | 15/11 – Chris Dingman till Södertälje SK (SSK) […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: