Backen Colin White i New Jersey har hållit en låg profil

Så här långt in i säsongen så har back-klippan i New Jersey Devils, Colin White, tagit det riktigt lugnt. På 23 spelade matcher ligger han på blygsamma 18 utvisningsminuter (ingen fight ännu) och 3 assist. Mindre smickrande -9 i plus/minus-statistiken har han också. Nu är White ingen poängmaskin, men han har en förmåga att alltid vara på plus i plus/minus-statistiken och av sina 6 NHL-säsonger har han bara varit på minus en enda gång, det var förra säsongen då han med smal marginal hamnade på -2.

Det Colin White (194 cm/98 kg) annars är mest känd för är sina tacklingar och sitt fysiska spel och sin förmåga att hålla rent framför eget mål. Denna säsong har han även varit återhållsam med sina tacklingar och har legat på i snitt c:a 3 tacklingar per match, vilket får anses vara lågt för en spelare av Colin White´s kaliber.

Har man, som White gjort, spelat fem säsonger tillsammans med Scott Stevens så har man lite att leva upp till som fysisk back och i mötet mot Los Angeles Kings senast så fick Colin White in en rejäl tryckare och detta på ingen mindre än på retstickan Sean Avery (LA), vilket säkert kändes extra skönt.


Colin White får in en riktig pärla på Sean Avery

Vi får hoppas att Colin White nu vaknat till liv och börjar leverera tacklingar som vi är vana med.

Annonser

~ av Webmaster på november 28, 2006.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: