Chris Neil tillbaka efter ”Power-Forward-Frossa”?

Chris Neil (OTT) bevakar vi ju som bekant lite extra här på Grishockey. Mannen har chans att bli den första under 2000-talet att nå de magiska ”30/200” (30 mål och 200 utvisningsminuter). Detta är vårt mått på en äkta Power Forward och ingen har nått dessa siffror i NHL under 2000-talet. Vi hoppas att Neil återerövrar denna platå och visar att det fortfarande är möjligt i det ”nya” NHL.

Sedan vi uppmärksammade detta så har Neil fått lite ”frossa” och inte levererat vare sig mål eller aggressivt spel och hade faktiskt bara skrapat ihop 0 mål och 2 utvisningsminuter de senaste tre matcherna. Oroväckande har han därmed tappat fart i att nå de ”30/200”. I nattens möte med Carolina Hurricanes så lossnade äntligen målskyttet i alla fall och Chris fick hänga dit ett mål i Power Play, men fortfarande ligger han lågt med både fighter och aggressivt spel och drar inte på sig den volym utsviningsminuter som är viktigt för både laget och sin kommande Power Forward-status.

Chris Neil tacklar Justin Williams i Carolina
Chris Neil när han är som bäst med fysiskt och aggressivt spel

Chris Neil ligger nu i fas att nå 26 mål och 184 utvisningsminuter om han fortsätter i samma tempo säsongen ut. Gasa nu Chris… GASA!

Annonser

~ av Webmaster på november 29, 2006.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: