Chris Dingman om att spela i Sverige och för Södertälje

Här på Grishockey fortsätter vi bevaka Chris Dingman som gjort bra ifrån sig de få matcher han spelat med Södertälje (SSK) i Allsvenskan. Dingman har så här långt på 4 matcher gjort 1 mål och assisterat till 2 mål för sammanlagt 3 poäng, vilket får anses vara ok i och med att Dingman inte spelat på nästan 6 månader innan han kom till Södertälje. Vad har han då för tankar med att spela i Sverige och för Södertälje? Här är en intervju med Allsvenskans största och mest meriterade spelare, Chris Dingman.


Dingman berättar om hur han ser på att spela i Sverige och för Södertälje

Chris Dingman som till ”vardags” i NHL gått under titeln ”Enforcer” och som är en hockeyfighter av rang, har tagit det lugnt i Sverige så här långt. 2 utvisningsminuter på 4 matcher är långt under det snitt som Dingman visat upp i NHL. Där har han på 437 spelade matcher fått hela 869 utvisningsminuter (inkluderat där är hans 88 fighter han gått i NHL).

Nästa match Dingman spelar blir på Fredag den 1/12 och då blir det toppmöte mot Rögle i Ängelholm. Där spelar ju som bekant en annan kanadensare, David Oliver, vi får se vem som blir bästa ”kanadick” i matchen.

Mer om Chris Dingman finns att läsa här: 23/11 – Chris Dingman gjorde en bra debut | 21/11 – Heta derbyn i Allsvenskan igår och imorgon! | 15/11 – Chris Dingman till Södertälje SK (SSK)

Annonser

~ av Webmaster på november 30, 2006.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: