Gordie Dwyer till Oskarshamn?

Det är ju julafton hela veckan i Hockeysverige just nu, trots att det inte ens är December… Inte nog med att Chris Dingman sökt sig till våra breddgrader, nu ryktas det om att ännu en tuffing är på väg till Sverige. Gordie Dwyer för, enligt Oskarshamns-tidningen, samtal med klubben Oskarshamn och det hela kan gå snabbt eller dröja… enligt Oskarshamns klubbchef.

Här på Grishockey-redaktionen gnuggar vi givetvis händerna då Dwyer är en spelare i vår smak. Dwyer försökte att ta en plats i Vancouver Canucks nu på försäsongen, men nådde inte hela vägen fram. På tal om Dingman så var faktiskt Gordie Dwyer och Chris lagkamrater i Tampa Bay Lightnings tidigare och kanske är det ingen slump att Dwyer också hamnar här i Sverige efter varma rekommendationer av Dingman?

Hur som helst så är Gordie Dwyer en riktigt intressant spelare. Han har spenderat en hel del tid i AHL och bara spelat lite drygt 100 matcher i NHL. Sammanlagt har han kastat handskarna hela 57 gånger i AHL/NHL och har på sin meritlista bland annat fighter mot Darren McCarty, Bob Probert, Rob Ray, Sheldon Souray och Darcy Hordichuk för att bara nämna några.


Här är Gordie Dwyer i en ruskigt bra fight med Stephen Peat

Annonser

~ av Webmaster på november 30, 2006.

4 svar to “Gordie Dwyer till Oskarshamn?”

  1. […] Enligt Örebro Vipers själva, så tränar nu Gordie Dwyer för fullt med laget. Gordie Dwyer förde parallellt förhandlingar med Oskarshamn (30/11 – Gordie Dwyer till Oskarshamn?), men hamnade alltså till slut i Örebro och i Division 1 istället för Allsvenskan. Örebro hoppas att man hittat en Power Forward i Dwyer, men frågan är om han kan leverera den typen av spel. Fysiskt och tufft spel kommer vi få se, men hur många mål? Kul med denna typ av spelare p åsvenks hockeymark i alla fall. Välkommem till Sverige i alla fall Mr. Gordie Dwyer! […]

  2. Gordie gjorde sin debut för Örebro i söndags.
    Inga utvisningsminuter men några tunga tacklingar och två assist.

  3. 1 mål 1 ass mot väsby 2 min

  4. Hej Kalle!

    Bra jobbat av Gordie Dwyer, men han spelade inte igår mot Tranås? Varför?

    /ZeKe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: