Chris Simon tuffar på och börjar få upp ångan

Chris Simon hade en bra helg. På de två matcher New York Islanders spelade vann man bägge matcherna, först mot Pittsburgh Penguins med 5-3 och senare i derbyt mot New York Rangers vann man med 7-4. Chris Simon gjorde på dessa två matcher sitt 4:e mål för säsongen och spelade fram till 2 mål och han tog samtidigt sin andra hockeyfight för säsongen.

Chris Simon vs Ronald Petrovicky

Chris Simon ”in action” mot Ronald Petrovicky

New York Islanders har visat bra form de senaste matcherna och man har nu också tagit sig hela vägen upp till en första plats i Atlantic Division, få hockeyexperter trodde detta om Islanders och vi får se om laget orkar hela vägen. Det återstår trots allt drygt 50 matcher för de flesta lagen i NHL.

Chris Simon ligger i fas att nå 13 mål och 76 utvisningsminuter och det är lite lågt för en spelare av Simon´s kaliber. Nu brukar Simon vara något av en ”slow-starter”, i alla fall vad gäller utvisningsminuter de senaste säsongerna, och vi får hoppas att när det börjar hetta till i striden om slutsspelsmatcher efter årsskiftet, att Simon plockar fram den extra aggessivitet som laget behöver av honom. Vore inte helt fel om han kunde dunka in i alla fall 20 mål också, hans bästa notering målmässigt är från säsongen med Washington 99/00 då han sprätte in hela 29 mål. Därefter kommer säsongen med Calgary/New York Rangers 03/04 med 17 mål. Så målsinnet finns där hos Chris Simon, det vet vi.

Annonser

~ av Webmaster på december 4, 2006.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: