George Parros och Raitis Ivanans i en vild hockeyfight

En av säsongens vildaste hockeyfight så här långt fick vi se när George Parros (ANA) och Raitis Ivanans (LA) kastade handskarna direkt vid en tekning i Los Angeles-derbyt mellan Anaheim Ducks och Los Angeles Kings den 2/12. Detta är två mycket storväxta killar med Parros på 198 cm/105 kg och Ivanans på 195 cm/119 kg.

Parros öppnar bäst, men Ivanans gör en bra comeback i fighten, mycket tack vara att Parros låter Ivanans komma upp på benen igen. Vilda slag utväxlas och detta kan bli en av de bättre fighterna denna säsong när vi summerar 06/07, kanske topp10, vi får se.


George Parros och Raitis Ivanans in en riktigt bra hockeyfight

Anaheim Ducks vann till slut med 4 – 3, men Los Angeles Kings var nära att komma ikapp. Kings låg under med 4-0 och gjorde ett bra ryck genom att reducerade hela tre gångar, en gång för lite dock…

Matchens spelare blev en Grishockey-bekant, nämligen Travis Moen (ANA) som vi skrivit om en hel del här på Grishockey. Moen gjorde själv 1-0 och spelade senare fram till 3-0.  I matchen totalt svarade han för 1 mål och 1 assist för 2 poäng och +2 i plus/minus-statistiken. Han fick även in 2 bra tacklingar och Moen är nu på väg att göra sin bästa säsong någonsin. Som det ser ut nu kommer han att sluta på c:a 10-15 mål och ligga på strax över 100 utvisningsminuter tillsammans med +10 i plus/minus-statistiken.

Annonser

~ av Webmaster på december 4, 2006.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: