Brian McGrattan övertygar i sin andra säsong

Brian McGrattan (OTT) gjorde ju som bekant braksuccé i sin rookie-säsong förra säsongen i NHL. Han gick flest hockeyfighter (19 Fighting  Major´s under grundserien) och han vann det mesta (inklusive det inofficiella mästarbältet bland hockeyfighters i NHL).

Som alla vet är det ruskigt svårt att följa upp en sådan succé när man går in i sin andra säsong i karriären, men Brian McGrattan ser ut att kunna följa upp med ytterligare en kanonsäsong.

McGrattan har i och med sin hockeyfight i nattens möte mot Washington Capitals, nått upp till 7 hockeyslagsmål så här långt denna säsong och han har 4 klara vinster och 2 oavgjorda samt en hårfin förlust mot Cam Janssen (NJ).

Den senaste fighten nu gick han mot Capitals John Erskine, som sätter in en hård tackling på den nyuppkallade Danny Bois (OTT), som gjorde sitt första byte i sin första match. McGrattan är i närheten och visar direkt att han står upp för sin lagkamrat och ser till att utmana Erskine som blir tvungen att kasta handskarna.

McGrattan vs Erskine

McGrattan får in tre tunga högersvingar varav två sänker Erskine som knäar ner på isen, men den första återhämtar han sig från och kommer upp, men de andra två skickar Erskine ner på knä på nytt och McGrattan tar en övertygande seger i denna hockeyfight.

Senare i samma match visar Danny Bois att han kan stå upp för sig själv också. Efter lite gruff, framför Washington´s mål efter en måvaktsblockering, så hamnar han plötsligt i Donald Brashear´s klor och kastar handskarna. Frågan är om Bois ser vem det är han utmanar… Brashear tar det dock lugnt med Bois och det hela slutar med lite slag där ingen egentligen får in några träffar.

Annonser

~ av Webmaster på december 7, 2006.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: