Bra hockeyfight mellan två ”mellan-viktare”

Vancouver Canucks mot Calgary Flames en lördagkväll… det blir heta drabbningar det. Många tacklingar, utvisningar och mycket fysiskt spel med en och annan hockeyfight brukar vara resultatet, så även denna gång. I mitten av den andra perioden tar Calgary ledningen med 4-1 och Tyler Bouck i Vancouver väljer att försöka få liv i matchen och i sitt eget lag genom att utmana Brandon Prust (CGY). Det blir en ganska bra fight mellan två killar i viktklass ”mellan-vikt”.


Prust får in en hel del bra träffar och Bouck kämpar för att hålla sig på fötterna

Nu går det inte som Bouck hade hoppats på, då han dels förlorar fighten och han har dessutom fått Calgary´s hemmapublik på fötter som ger Calgary-spelarna ännu mer energi.

Något byte senare så blir det mer fysiskt spel då Matt Cooke (VAN) får in en klockren tackling på någon som hellre delar ut än får tacklingar, Dion Phaneuf (CGY). Phaneuf blir så pass störd av detta att han drar på sig 2 utvisningsminuter för Roughing och ger Vancouver chansen att spela i numerärt överläge.


Matt Cooke trycker dit en saftig tackling på Dion Phaneuf

Vancouver utnyttjar inte detta tillfälle, men kämpar sig i alla fall in i matchen och reducerar till både 4-2 och 4-3 för att sedan till slut ändå förlora med 5-3 (mål i öppen kasse).

Annonser

~ av Webmaster på december 11, 2006.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: