George Parros, George Parros, ständigt denna George Parros

Det händer något i varje match George Parros spelar nu. I Fredags tog han en hockeyfight med Donald Brashear (WSH) och i Lördags tog han sig an Andre Roy (TB). Inga minnesvärda fighter, som bägge slutar oavgjort, men Parros är verkligen aktiv i varje match och alla gillar att utmana honom. Är det mustaschen alla irriterar sig på? Han har nu i alla fall stormat upp på en delad tredjeplats i ”Fightertoppen” vad gäller antalet fighter denna säsong och han ligger i skrivande stund på 7 Fighting Major´s.

George Parros vs Donald Brashear
George Parros vs Donald Brashear

I Fredagsmatchen mot Washington så klev även lagkamraterna Shawn Thornton och Travis Moen fram och tog varsin fight. Anaheim Ducks är också det lag som är det mest aktiva fight-laget i NHL nu, överlägset. Ducks leder på 33 Fighting Major´s och sedan kommer ingenting och ingenting och sedan kommer St Louis Blues med 21 hockeyslagsmål och därefter delar Los Angeles Kings och Phoenix Coyotes tredjeplatsen med 18 fighter vardera. Ducks i topp med andra ord och ser man på… laget leder hela ligan i poäng också… Det är ingen slump, påstår vi på Grishockey.

3 in 1. Tre fighter i ett videoklipp. Här är först Donald Brashear (WSH) vs George Parros (ANA), sedan Shawn Thornton (ANA) vs John Erskine (WSH) och till sist Travis Moen (ANA) vs Matt Bradley (WSH).

George Parros vs Andre Roy

I Lördags var han i gasen igen Parros, här i tuffa tag med Tampa Bay´s Andre Roy

Annonser

~ av Webmaster på december 11, 2006.

2 svar to “George Parros, George Parros, ständigt denna George Parros”

  1. […] Som vi nyligen skrev här på Grishockey så händer det något i varje match George Parros spelar (11/12 – George Parros, George Parros, ständigt denna George Parros). I nattens match mot Calgary Flames så gick Parros sin 8:e hockeyfight och dessa fighter har han gått på sina senaste 11 matcher. Det är bra tempo det, men Parros har fått vila några matcher också och det är väl tur det, så han orkar med. I sin senaste fight så utmanade han Robyn Regehr (CGY) som motvilligt till slut valde att kasta handskarna. […]

  2. […] vi nyligen skrev här på Grishockey så händer det något i varje match George Parros spelar (11/12 – George Parros, George Parros, ständigt denna George Parros). I nattens match mot Calgary Flames så gick Parros sin 8:e hockeyfight och dessa fighter har han […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: