En hel del intressanta matcher i NHL i natt

Bland andra har vi matchen då New Jersey Devils tar emot Buffalo Sabres och vi ser fram emot att Cam Janssen (NJD) med sina 181 cm/93 kg utmanar ytterligare en bjässe i form av Buffalo´s Andrew Peters (194 cm/112 kg). Den lille Janssen leder Fightertoppen på 9 hockeyslagsmål och har inga problem att utmana de större grabbarna.

I Detroit lär vi inte få se någon hockeyfight då Brad Norton i Red Wings inte spelat på över en månad och det är bara han som emellanåt slänger handskarna i Detroit nu för tiden. Så gästande Ottawa Senators´ busar får hitta andra saker att koncentrera sig på i denna match. Chris Neil till exempel, ska han komma ur sin svacka någon gång? Vi haussade honom rejält här på Grishockey när vi såg att han låg i fas att kunna bli den första spelaren i NHL under 2000-talet att nå en äkta Power Forward-status på 30 mål och 200 utvisningsminuter, men han har sladdat rejält på slutet och har varken gjort mål eller varit särskilt aggressiv. Det skulle verkligen behövas då Senators förlorat sina tre senaste matcher.

Fler intressanta matcher har vi då Anaheim Ducks möter Florida Panthers. Anaheim är ligans mest fight-glada lag just nu med George Parros i spetsen och i Florida har vi hela 9 olika spelare som gått fighter denna säsong med Steve Montador i spetsen med sina 4 Fighting Major´s så här långt.

Inget landslagsuppehåll här inte 🙂

Annonser

~ av Webmaster på december 12, 2006.

2 svar to “En hel del intressanta matcher i NHL i natt”

  1. Ni borde väl ha noterat att Janssen har missat 8 raka matcher nu inklusive buffalo matchen ”Separated right shoulder” skadad i fighten mot den bildsköne Parros, förhoppningsvis är han snart tillbaka han e djupt saknad…

  2. […] Cam Janssen på skadelistan (tack, KDaneyko – vi missade tyvärr det) så har nu Ian Laperriere klättrat sig upp till delad ledare på “Fightertoppen”, […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: