Chris Dingman tog till slut en fight

Enligt rapporter och tips (tack Anders ;-) så har Chris Dingman (SSK) till slut gått en fight på svensk mark. Många var vi som tvivlade på att någon överhuvudtaget skulle överväga att ens utmana Dingman, men när Södertälje i kväll fullkomligt körde över Hammarby i deras egen islada (Hovet) så brann det till för Hammarby´s Erik Johansson och utgången blev handgemäng med en mycket rutinerad slagskämpe från Nordamerika.

Grishockey har ännu inte nåtts av varken rörliga bilder eller stillbilder från denna händelse, men publicerar givetvis erövrat material så snart som möjligt.

Allsvenskans mest utvisade spelare, Erik Johansson, lär ha fått det hett om öronen i alla fall, gissar vi.

Mer inom kort…

::UPPDATERAT 21/12::
Enligt uppgifter ska Hammarby´s Erik Johansson ha crosscheckat Södertälje´s Johan Olsson och Chris Dingman ska då ha reagerat genom att kasta handskarna, precis vad man förväntar sig av Dingman, men läs och häpna, Dingman ska tydligen ha förlorat denna fight med Erik Johanson?

Chris Dingman i Södertälje SK
Siktar Chris Dingman på en returmatch och revansch när Södertälje och Hammarby möts igen Söndagen den 4:e februari 2007?

Annonser

~ av Webmaster på december 20, 2006.

5 svar to “Chris Dingman tog till slut en fight”

 1. Förvånar mig inte en sekund att han torskar. Dingman var en erkänd ”punching bag” under sina dagar i NHL trots sin storlek. Har alltid haft medioker balans och en förkärlek för att mest ”krama” sina motståndare

 2. har ni hittat några bilder från fighten mellan Chris Dingman och Erik Johansson?

 3. Hallå där !

  Dingman skrämde livet ur Erik Johansson det såg alla som ar där.
  Då Södertälje ledde med 1-8 med fem minuter kvar och sedan länge avgjort kvällens enda allsvenska match borta mot Hammarby, reagerade Dingman på en ful tacking av Hammarby-backen Erik Johansson, som nu vet priset av dylika tilltag med Dingman på isen.

  (saxat från HockeyCentralen)

 4. Dingman fick av honom hjälmen och fick in någon halvträff. Men linjemännen slängde sig över dom och lyckades stoppa fajten. Johansson låg överst när allt var över men om man påstår att han vann den fajten så har man inte mycket koll. Johansson var rejält skakis efteråt. Hade Dingman fått fortsätta hade det blivit slakt.

 5. Att Dimgman inte fick tillfälle att slå in några träffar på Bajenspelaren kanske berodde på att två linjedomare höll i honom….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: