Lagkamrater i slagsmål på träning

Chris Neil och Antoine Vermette, båda i Ottawa Senators, rök ihop på träningen i Onsdags. Ottawa som har förlorat fem av de senaste sju matcherna är ett mycket frustrerat lag och det blev extra tydligt då lagkamrater fick sära på sina egna medspelare i slutet av träningen.

Vermette ska nog akta sig för att gruffa med Neil… Antoine Vermette har inte kastat handskarna i hela sitt liv och Chris Neil nådde en milstolpe i sin senaste fight med Darcy Hordichuk. Det var Neil´s 100:e hockeyfight i sin karriär (inkluderat allt med spel i AHL, grundserier, slutspel och försäsonger).

Chris Neil och Antoine Vermette

Antoine Vermette med det han är bäst på att bidra offensivt. Chris Neil gör det han är bäst på, stångas, tacklas och fightas, här med Andrew Peters i Buffalo.

Att Neil är en fysiskt spelande forward bekräftades också i hans senaste match (förlusten mot Boston Bruins med 2-7), då Neil delade ut 5 tunga tacklingar och etablerade sig därmed som den spelare i NHL som delar ut flest tacklingar. Chris Neil toppar den listan med 134 tacklingar på sina 35 spelade matcher.

Annonser

~ av Webmaster på december 21, 2006.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: