Matt Barnaby i slagväxling med Shawn Thornton

Förra säsongen var Matt Barnaby och Shawn Thornton lagkamrater i Chicago Blackhawks. Barnaby spelade alla 82 matcher i grundserien och gick 12 fighter. Thornton spelade bara 10 matcher i Blackhawks-tröjan och hann bara med 2 fighter. I år har de gamla lagkamraterna fått nya klubbadresser och Barnaby representerar Dallas Stars medan Thornton etablerar sig i NHL i Anaheim Ducks.

I matchen natten mot Torsdag så får spelarna syn på varandra vid en Offside-blåsning och både handskar och armbågsskydd läggs undan. Anaheim hade precis tagit ledningen med 1-0 och Barnaby såg sin chans att tända laget.

Matt Barnaby och Shawn Thornton
Shawn Thornton har övertaget i fighten med Matt Barnaby

Men att tända det egna laget genom att bli besegrad är inte helt rätt melodi och Barnaby är rätt illa ute mot Thornton som får in flest slag och renast träffar. I sin sedvanliga stil så nekar Barnaby linjemännen att gå in och bryta fighten med utgången att Barnaby får ytterligare stryk. Näe, detta var inte en av Barnaby´s bästa hockeyslagsmål, men han är bäst i ligen igen på att kasta handskarna. Nu ligger han delad etta på Fighttoppen med Ian Laperriere (COL).

 


Shawn Thornton ger Matt Barnaby en riktig match

I mitten på den tredje perioden så är dom i luven på varandra igen, men det mynner bara ut i dubbla Roughing-utvisningar kryddat med en ”Game Misconduct” för Barnaby. Blir intressant att se returmötet mellan dessa lag den 16/3 och om Barnaby är långsint nog att försöka sig på en revansch-fight.

Annonser

~ av Webmaster på december 21, 2006.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: