Bra avslutning på veckan i NHL också

Vi sammanfattar en av de bättre veckorna så här långt denna säsong vad gäller hockeyfighter och det har varit massor med aktivitet. Mängder med hockeyslagsmål, men även en hel del skador, tyvärr. Matt Barnaby (DAL) drog på sig en hjärnskakning i fighten med Josh Gratton (PHO) senast och den skadedrabbade Scott Parker (SJ) sitter på nytt skadad, denna gång är det problem med vristen och tidigare var det ryggen. Parker har bara fått spela 5 matcher denna säsong på grund av skadeproblem. Han har dock hunnit med en fight i alla fall.

I Torsdags var det fullt ös i ligan och Donald Brashear (WSH), som var het som en kamin precis innan årsskiftet, hittade tillbaka till fighter-takterna igen. Denna gång var det Andre Roy (TB) som stod för motståndet. Brashear är nu uppe i 10 fighter, vilket var hans totalsumma efter hela grundserien förra säsongen, och ligger på delad andraplats i och med denna fight.


Jämn fight som slutar oavgjord

 

I Torsdags-matchen mellan Toronto Maple Leafs och Buffalo Sabres gick det också hett till då Wade Belak (TOR) och Andrew Peters (BUF) gick en vända utan handskar. Japp, tungvikt här… vilket vi är svaga för här på Grishockey 🙂

Belak (196 cm/100 kg) vs. Peters (194 cm/112 kg)

Snyggt av Belak att sluta slå när Peters ligger ner. Inte alla fighters i ligan som har samma etik och respekt för motståndarna.

Det var en hektisk Torsdag förra veckan och när Dion Phaneuf (CGY) blev för hårdhänt mot Ian Laperrierre´s lagkamrat Brett McLean i Colorado Avalanche. Ja, då var det dags för Laperriere att säga ifrån som så många tidigare gånger denna säsong. Laperriere är nu uppe på delad första plats i antal Fighting Majors denna säsong med 11 hockeyslagsmål på sitt samvete. Det gick dock inte som han tänkt sig mot den unga Allstar-spelaren Phaneuf.


Dion Phaneuf är en av de hårdaste backarna i ligan, vilket Ian Laperriere får smaka på

Annonser

~ av Webmaster på januari 15, 2007.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: