Senaste nytt på fight-fronten i NHL

Handskarna flyger som aldrig förr i NHL och vi har nästan svårt att hinna med här på Grishockey, men vi plockar russinen i kakorna och publicerar de bästa fighterna. I Måndags gick Andrew och Andrew en fight mot varandra… alltså Andrew Peters (BUF) och Andrew Alberts (BOS). Alberts som utvecklats till en NHL´s bättre tacklare trycker här till Jiri Novotny (BUF) och får med Peters att göra… Alberts har bara gått två fighter innan denna och får det tufft mot den mer rutinerade Peters. Peters visar ”sportsmanship” mot slutet av fighten.


Andrew Alberts (194 cm/99 kg) vs. Andrew Peters (194 cm/112 kg)

I Måndags såg vi även Ian Laperriere (COL) i gasen igen och nu gick han upp i ensam ledning i Fightertoppen på 12 Fighting Majors. Denna gång fick han kliva in och markera att man inte kör över lagkamrater på nytt. Ryan Clowe (SJ) kör fullkomligt över Karlis Skrastins i Colorado Avalanche och det gör man inte ostraffat.


Laperriere mot Clowe utan handskar

George Parros (ANA) gjorde comeback i Tisdags efter att ha missat de senaste matcherna och han tog en fight direkt. Matt Walker (STL) blev omkullvräkt av Parros och gillade inte den behandlingen. Frågan är om han gillade behandlingen han fick, efter att ha utmanat Parros i en fight, bättre…


Parros går loss i en hockeyfight mot Walker

Annonser

~ av Webmaster på januari 17, 2007.

2 svar to “Senaste nytt på fight-fronten i NHL”

  1. ‘Handskarna flyger som aldrig förr i NHL’. Är väl lite att ta i eller? Detta ser ut att det bli näst sämta säsongen när det gäller FMs.

    http://www.hockeyfights.com/stats/

  2. Tjena Bob! Trevligt att du dyker förbi här, celebert besök minsann 🙂

    ”Handskarna flyger som aldrig förr…” Njae, du har så rätt så klart, det HaNNiBAL menar var nog att handskarna flyger mer nu än tidigare i säsongen och det är vi väl alla glada för!?

    Bob, säg åt ledningen i ditt gamla lag Detroit att de får skärpa sig nu… Sist i hela NHL i antal Fighting Majors…

    /ZeKe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: