Ben Eager leder utvisningsligan, men kan annat också…

Ben Eager kämpar längs sargen
Ben Eager kämpar längs sargen

Ben Eager (PHI) leder hela NHL´s utvisningsliga och har just nu 132 minuter på sitt samvete. Han ser ut att nå c:a 216 minuter innan grundserien är slut. Det är inte mycket för att vara värst i ligan. Förra säsongen var det Sean Avery (LA) som vann den kanske mindre smickrande titeln och då på 257 utvisningsminuter. Säsongen innan lock-outen 03/04 var det även då Sean Avery som drog på sig mest minuter, 261 utvisningsminuter. De tidigare säsongerna på 2000-talet har sett ut som följer:

  • 02/03 – Jody Shelley (CLS) 249 utvisningsminuter
  • 01/02 – Peter Worrell (FLA) 354 utvisningsminuter
  • 00/01 – Matthew Barnaby (PIT/TB) 265 utvisningsminuter

Så om Ben Eagers siffror håller i sig får vi ett nytt ”botten-rekord” i utvisningsminuter under 2000-talet… Men Ben Eager kan mer än att dra på sig utvisningsminuter… Han kan tacklas också och i matchen mot New York Rangers i Fredags fick vi se en skön tackling från Ben Eager Jason Krog (NYR).

Philadelphia Flyers’ avbytarbås får oväntat besök

 

Ben Eager kan även kasta handskarna när och om det behövs och har gått hela 11 hockeyfighter denna säsong och ligger på en delad andraplats i ”Fightertoppen”.

Annonser

~ av Webmaster på januari 31, 2007.

2 svar to “Ben Eager leder utvisningsligan, men kan annat också…”

  1. […] Eager gjorde mål och tog en fight Ben Eager (PHI) som vi på Grishockey uppmärksammade nyligen hade en bra match i nattens möte mot New Jersey Devils. Först gjorde Ben Eager sitt andra mål […]

  2. […] Ben Eager (PHI) som vi på Grishockey uppmärksammade nyligen hade en bra match i nattens möte mot New Jersey Devils. Först gjorde Ben Eager sitt andra mål för säsongen, när han gav sitt Flyers ledningen med 1-0, och senare tog han en fight för att tända laget igen då Devils kvitterat. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: