Chris Dingman i fighten mot Mattias Nilsson

Chris Dingman (Södertälje) är en stor-favorit har vi märkt här på Grishockey. Artiklarna om Chris Dingman är oftast de mest lästa och det är en hel del surr om denna spelare bland kommentars-funktionerna här på vårt forum för aggressiv och fysiskt tuff ishockey.

Dingman har nu hunnit med 22 matcher i SSK-tröjan och har på dessa matcher skrapat ihop 2 mål och 7 assist (9 poäng) samt 74 utvisningsminuter. Det är med mersmak vi nu ser fram emot kvalserien då det kommer att hetta till ytterligare och vi får mer fart och fysik i matcherna.

Nyligen kom vi i kontakt med en av våra läsare som själv har ett bidrag och här kommer ”Madison´s” rapport från matchen mellan Södertälje och Oskarshamn den 31/1.

————————————————————————————–

Södertälje´s Chris Dingman i en fight mot Mattias Nilsson i Oskarshamn
Södertälje´s Chris Dingman i en fight mot Mattias Nilsson i Oskarshamn

Stämningen i Scaniarinken höjdes på nytt när Chris Dingman gav Oskarshamn´s back Mattias Nilsson en omgång. De båda slagskämparna fick varsitt matchstraff.

Dingman´s fight verkade tända SSK. Bara en halvminut senare tryckte man ner Oskarshamn ordentligt och tvingade gästerna att ta en utvisning. Med en man mer tog det bara 20 sekunder innan Martin Thelander gjort sitt andra mål för kvällen.

Innan matchen var slut fick publiken också uppleva hur Oskarshamn´s Rasmus Ericsson missade Daniel Josefsson med en tackling och i stället smällde sönder plexiglaset, vilket skapade ett spelavbrott på drygt fem minuter.

Södertälje´s Chris Dingman i en fight mot Mattias Nilsson i Oskarshamn
Södertälje´s Chris Dingman i en fight mot Mattias Nilsson i Oskarshamn

Text & Bild: Madison

Om det finns fler av våra läsare som vill vara med och bidra med material i form av texter, bilder och videoklipp!? Lämna gärna ett par rader i kommentars-utrymmet nedan så tar vi på Grishockey kontakt med er. Tack alla som läser Grishockey!

Annonser

~ av Webmaster på februari 5, 2007.

Ett svar to “Chris Dingman i fighten mot Mattias Nilsson”

  1. […] av våra läsare som vill vara med och bidra med material i form av texter, bilder och videoklipp!? Lämna gärna ett par rader i kommentars-utrymmet nedan så tar vi på Grishockey kontakt med er. Tack alla som läser […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: