Hockeyfighter, de senaste från NHL

Riktigt högt tempo i NHL just nu när det kommer till hockeyfighter. Det är knappt vi hinner med här på Grishockey att rapportera om de bästa handgemängen, men precis som vi tjatat om här tidigare så är det nu när det börjar att dra ihop sig i kampen om slutspelsplatser, som det hettar till lite extra och de flesta hockeyslagsmålen sker just mot slutet av grundserien i NHL.

I Fredags 2/2 fick vi se Eric Godard (CGY) ta två hockeyfighter i samma match. Först gick han en tungviktsmatch mot Jody Shelley (CLS) och senare tog han sig an Zenon Konopka (CLS). I fighten mot Jody Shelley så har Eric Godard inledningsvis svårt att komma till och det dröjer en bra bit in i gruffet innan han får in några slag varav ett av dem ser ut att ta illa på Jody Shelley som helt slutar och bara ser ut att vilja stoppa fighten, vilket Godard till slut gör då han antagligen misstänker att Shelley skadat sig. Detta var i mitten av den första perioden och i mitten av den andra perioden var det dags igen. Efter att Zenon Konopka gått hårt åt Calgarys Flames‘ lagkapten Jerome Iginla, så väljer Eric Godard att kliva fram och helt enkelt berätta för Konopka att det ska han inte göra på det viset…


Eric Godard i två hockeyfighter i matchen mot Columbus Blue Jackets

I Lördags 3/2 fick vi oss en rejäl dos av fysiska aktiviteter då hela 8 hockeyfighter gick av stapeln. Eric Godard (CGY) var i hetluften på nytt, men vägrade av någon anledning att kasta handskarna när Vancouver CanucksJeff Cowan utmanade honom. Istället är det Alex Burrows (VAN) och Byron Ritchie (CGY) i samma situation som tar en dans utan handskar.

I detta videoklipp nedan har vi vidare två fighter av Krys Barch, Dallars Stars‘ nya ”Star-fighter”, som fått in vanan nu att kasta handskarna två gånger per match. Först delar Krys Barch ut en hård tackling på Ryan Johnson (STL) och Matt Walker (STL) går in och markerar att han inte gillade det och handskarna flyger. Senare trycker Krys Barch till lagkapten Dallas Drake (STL) och då är det Ryan Johnson som kliver in och tar en fight med Krys Barch.

Chris Gratton (FLA) visade sitt heta temperament, i matchen mot Los Angeles Kings, när han tog en fight med Tom Kostopoulos (LA) och det var Chris Gratton´s tredje fight för säsongen och den första sedan november. Minuterna senare i samma match så hann Sean Avery (NYR), som nyligen blivit tradad till New York Rangers, med en sista hockeyfight i Los Angeles Kings-uniformen då han tog en fight med Gregory Campbell (FLA).

I matchen mellan Edmonton Oilers och Colorado Avalanche fick vi se ligans flitigaste fighter, Ian Laperriere (COL), gå en runda mot Matt Greene (EDM). Ian Laperriere stod efter denna fight som ensam ledare i ”Fightertoppen” med 13 Fighting Majors.

Sista fighten i detta videoklipp är en dubbelfight. Först ett kort ”scrap” mellan mellan Sean O’Donnell (ANA) och Scott Hartnell (NSH) och i samma sekvens väljer Travis Moen (ANA) och Shea Weber (NSH) att gå en fight, vilket Shea Weber antagligen ångrar idag… Jösses vilken knockout… Väl värt att se hela viden för Travis Moen´s knockoutslag, vi lovar…

Inte med i videon, men vi fick även se en hockeyfight i ”lätt flugvikt” då Mark Rycroft (COL) och Ladislav Smid (EDM) valde att kasta handskarna. Den första Fighting Major för bägge spelare denna säsong.

Saturday Nights Alright (For Fighting) – 8 minuter långt skönt Lördagsmys

Annonser

~ av Webmaster på februari 7, 2007.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: