Hockeyfight-Marathon Del 2

Mitten av vecka 6 2007 i NHL och full fart på fight-fronten. Detta videoklipp inkluderar fighter mellan följande spelare:

Scott Parker (SJ) – George Parros (ANA)
Denna gång blir det mer fight än senast lagen möttes (kvällen innan), men ändå inte… George Parros faller på rumpan igen… men San Jose Sharks och Anaheim Ducks har tre möten till innan grundserien är slut. Låt oss hoppas att Scott Parker och George Parros får till en ordentlig hockeyfight i någon utav dessa matcher.

Karl Stewart (CHI) – Kevin Bieksa (VAN)
Kevin Bieksa är överlägsen i fighten och Karl Stewert har inget att säga till om.

Kris Newbury (TOR) – Sheldon Brookbank (NSH)
Kris Newbury tog sin första fight för säsongen och drar det längsta stråt i fighten med Sheldon Brookbank, som även han tog sin första hockeyfight för säsongen.

Scott Walker (CAR) – Andrew Alberts (BOS)
Höjdpunkten i detta videoklipp är nog fighten mellan Scott Walker och Andrew Alberts, vilken fight… kan rent av vara en av de bästa denna säsong. En vild slagväxling med massor av träffar från båda slagskämparna… en riktig ”toe-to-toe”… Bra bra fight.

Martin Lapointe (CHI) – Zack Stortini (EDM)
Den gamle Detroit-stjärnan Martin Lapointe låser Zack Stortini och ser inte direkt super-sugen ut att vilja gå en riktig fight och det blir brottning av det hela.

Andre Roy (TB) – Colton Orr (NYR)
Ryan Craig (TB) – Ryan Hollweg (NYR)
En skön match av New York Rangers hetsporrar Colton Orr, Ryan Hollweg och Sean Avery. Först ut är Colton Orr och Andre Roy. Senare hettar det till mellan Ryan Craig och Ryan Hollweg. Men det mest anmärkningsvärda i denna match är att alla de tre hetsporrarna faktiskt gör varsitt mål. Colton Orr gör sitt första för säsongen när han ger New York Rangers ledningen med 1-0. Senare i matchen gör även Ryan Hollweg sitt första för säsongen och utökar ledningen till 3-0. Sean Avery vill inte vara sämre han och gör 4-0. Matchen slutar 5-0 mycket tack vare de aggresiva spelarna i New Tork Rangers.


Hockeyfight-marathon Del 2

Annonser

~ av Webmaster på februari 19, 2007.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: