Hockeyfight-Marathon Del 3

Den 10 februari i NHL och Lördag, det skulle väl innebära lite skönt gruff runt om i ligan och visst, 7 fighter denna Lördag och ett par matcher med fler än en fight.

Först ut i detta videoklipp hittar vi Shawn Thonton (ANA) och Krys Barch (DAL). Killarna sätter en bra ton inledningsvis på videosammandraget här. Shawn Thornton bjuder Krys Barch på en omgång och vinner nog med en liten marginal.

Sen får vi en dubbelfight där först Tom Kostopoulos (LA) och Sheldon Brookbank (NSH) ”smäller-på” varandra. I samma match väljer också Vernon Fiddler och Derek Armstrong (LA) att ta varsin Fighting Major.

Chris Neil (OTT) har vi hårdbevakat här under stora delar av säsongen och här går han en hockeyfight med Mike Komisarek (MTL).

I mötet mellan Washington Capitals och New York Rangers hettar det till vid två tillfällen. Först är det Ryan Holweg (NYR) som inte gillar att Brian Sutherby (WSH) tacklar Henrik Lundqvist (NYR) i huvudet. Ryan Hollweg befinner sig dock i en annan ”viktklass” och får det hett om öronen, men klarar sig trots det bra i denna fight. Ryan Hollweg tillhör det mindre gardet av fighters i NHL med sina 180 cm/95 kg jämfört med Brian Sutherby´s 192 cm och 98 kg (inte heller han någon utav de största slagskämparna i ligan, men han har en bra mycket bättre räckvidd än Ryan Hollweg). Senare i samma match går Donald Brashear (WSH) och Colton Orr (NYR) deras tredje fight mot varandra under denna säsong och utgången? Ja, en övertygande seger för Donald Brashear för tredje gången av tre möjliga… Colton Orr försöker nog tills han får en vinst…

Den sista fighten i videoklippet är den omtalade incidenten där Ronald Petrovicky (PIT) knockar Kris Newbury (TOR) och Kris Newbury får bäras ut på bår…


Hockey-Marathon Del 3

Annonser

~ av Webmaster på februari 21, 2007.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: