Hockeyfight-Marathon Del 4

Inledningen på vecka 7 i NHL blev vild. I vår fortsättning här att redovisa och bevaka de senaste hockeyfighterna i NHL hittar vi ett par rejäla hockeyslagsmål den 13/2. Många rookie´s inblandade precis som det varit hela säsongen.

Först i detta sammandrag är det rookie Troy Brouwer (CHI) som går sin första NHL-fight och motståndet står den mer erfarna Manny Malhotra (CLS) för.

Scott Parker (SJ), som varit riktigt fight-sugen den senaste tiden då han kommit tillbaka efter lång skadefrånvaro, får här direkt efter en tekning napp på en fight med rookien D.J. King (STL). Det blir en lång underhållande drabbning där rookien bjuder Scott Parker på riktigt bra motstånd. Tidigare i samma match tog Ryane Clowe (SJ) och en vilt svingande Jamal Mayers (STL) en fight.

I matchen mellan Edmonton Oilers och Boston Bruins fick vi se en mycket offensiv fight mellan Matt Greene (EDM) och Jeremy Reich (BOS). Spelarna går verkligen ”toe-to-toe” och inga tankar alls på att försvara sig.

Eric Godard (CGY) fortsätter att övertyga i sina fighter denna säsong. Denna gång är det Eric Boulton (ATL) som står för motståndet. Det blir en lång fight och en utmattad Eric Boulton vinkar efter domarna att komma och bryta fighten, men Eric Godard är inte intresserad av det och fortsätter… I samma match får vi även se Wayne Primeau (CGY) ta sin första hockeyfight i sin nya Calgarys Flames-tröja. Motståndare är Garnet Exelby (ATL) som tar sin, precis som Primeau, andra fight totalt denna säsong.

Annonser

~ av Webmaster på februari 21, 2007.

4 svar to “Hockeyfight-Marathon Del 4”

  1. Mycket fin och bra gest av Petrovicky att klappa med klubben efter att han däckat Newbury. Visar att många hockeyspelare har respekt för varandra och hur konstigt det en låter som vill de oftast inte skada någon de slåss med.

  2. Absolut bra gjort och det är faktiskt ofta som vi ser den här typen av gester och man har verkligen respekt för varandra inom ”hockeyfighting”. Man klappar om varandra efter fighten och säger ”-Bra fight, killen!” och ofta ser vi många hålla tillbaka slag om någon gått ner på knä etc… Visst, det finns undantag, men de flesta har respekt för varandra.

    /ZeKe

  3. Kanonbra jobbat. Detta e en av mina favoritsidor numera. Del 4 är dock samma som del 3. Har ni länkat lite fel?

  4. Yggdrasill, tack! Fellänkat var ordet… Nu är rätt video på rätt plats. Tack för att du uppmärksammade oss på detta och för att du gillar GRiSHoCKEY så klart! 🙂

    /ZeKe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: