Ray Emery vs. Martin Biron… jepp, GOALIEFIGHT!

Det hettade till rejält i Torsdags i matchen mellan Buffalo Sabres och Ottawa Senators. Det hela börjar med en tuff tackling på Sabres’ lagkapten Chris Drury (BUF) och frågan är om det verkligen var en sen tackling eller om Chris Drury helt enkelt  inte var tillräckligt uppmärksam. När Chris Neil (OTT) är på isen bör allas koncentration i motståndarlaget vara på just Chris Neil, för det är en av ligans mest fysiska spelare alla kategorier.

I bytet efter denna incident blir det en rejäl ”mismatch” från Ottawa Senators‘ coach Brian Murray. Han sätter ut en hel femma med de skickligaste spelarna i laget medan Lindy Ruff (Coach i Buffalo Sabres) sätter in några av sina mest aggressiva spelare… När utespelarna i Senators inte kan stå-upp för laget kliver målvakten Ray Emery (OTT) in och utmanar Martin Biron (BUF) i motståndarkassen och inte bara det, efter att ha besegrat Martin Biron tar han sig an Andrew Peters (BUF)!? En utespelare med hockeyfighter som sin fräsmta specialitet mot en målvakt som dels är bra mycket mindre, men också har bra mycket mer skydd… Han klarar sig dock bra och det är inte första gången Ray Emery är i den här typen av situationer…

Det här videoklippet kommer få alla Goaliefight-fans att gråta av lycka och alla hockeyfans med för den delen 🙂


Nästan att vi får se en coach-fight också 🙂

Annonser

~ av Webmaster på februari 24, 2007.

Ett svar to “Ray Emery vs. Martin Biron… jepp, GOALIEFIGHT!”

  1. Åh vilken underbar sekvens. Man kan självklart diskutera Neils hit men jag tycker att den är ok. Sånt här händer och själklart måste ju Buffalo svara. Synd att jag inte får in matchen här hemma och kan se den direkt.

    Någon som vet hur man ska göra för att få in mer matcher förutom Canal Digital?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: