ZeKe tar över GRiSHoCKEY helt!

ZeKe tar över GRiSHoCKEY

Tre hockey-entusiaster startade detta webbforum för aggressiv och fysiskt hård och tuff ishockey hösten 2006. Mottagandet blev enormt och GRiSHoCKEY har idag en trogen skara läsare som växer undan för undan. Idag är dock redaktionen nedbantad till endast en skribent… I ärlighetens namn så har det nästan vart så hela tiden… ZeKe var initiativtagaren till GRiSHoCKEY och tar från och med idag 2007-03-06 över helt och hållet. Stort tack för hjälpen i uppstarten till WaLDeMAR och HaNNiBAL, men nu tar ZeKe över!

Inga större förändringar på kort sikt kanske, men min ambition är att kunna hålla ett högre tempo i bevakning och nyhetsrapportering och kanske att det blir något mer kommersiellt (läs annonser och dylikt) på sikt (inget konkret planerat ännu…).

Att driva ett webbforum som detta kräver en hel del tid och även om uppmuntran och beröm av läsare driver en framåt så kommer det nog i alla fall små tester på vad eventuella kommersiella aktiviteter skulle kunna bidra med i form av intäkter.
Jag hoppas att GRiSHoCKEY´s läsare har förståelse och respekt för detta och det kommer inte bli ”Aftonbladet” på något sätt där allt blinkar och bloppar utan fokus på varför GRiSHoCKEY har blivit det det är idag kommer att vara kärnan.

Slutpratat om detta… Nu kör vi!

/ZeKe, Chefredaktör GRiSHoCKEY

Annonser

~ av Webmaster på mars 6, 2007.

Ett svar to “ZeKe tar över GRiSHoCKEY helt!”

  1. Som Nhl-fantast så har jag följt Nhl i ett par år men inte hittat en hemsida som följer denna typen av hockey lika bra som denna och är mycket imponerad av hägivenheten för denna typ av hcokey.Sen att sidan är gjord av svenskar är ett stort plus i kanten:D

    MVH Linus.F

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: