Vi på GRiSHoCKEY

ZeKe är GRiSHoCKEY´s Chefredaktör och är den som tillsammans med två andra hockeyentusiaster startade upp detta ”webbforum” (november 2006) för oss alla som gillar fysiskt tuff ishockey. De tre initiativtagarna har alla en aktiv hockeykarriär bakom sig varav en fortfarande håller en aktiv proil i de lägre divisionerna i Stockholm.

Tidigare skrev alla tre under pseudonymer och hade olika inriktningar på de områden GRiSHoCKEY bevakar, men idag är det bara ZeKe som är aktiv.

Tidigare uppdelning såg ut som följer:

ZeKe fokuserar på de spelare som är duktiga tacklare, ”Open-Ice-Hit-specialister” och dylikt.

WaLDeMAR bevakar sina ”Power Forwards”.

HaNNiBAL håller sina ögon på ”Fighters”, ”Goons” & ”Enforcers”.

Idag är det dock som sagt ZeKe som står för allt material här på GRiSHoCKEY (med undantag då läsarna bidrar med material och tips etc… – vilket självklart är mycket välkommet och vilket GRiSHoCKEY noga påpekar i de fall det är läsarna som bidragit med information/material).

ZeKe/GRiSHoCKEY tackar för allt stöd och trogna läsare för att ni följer oss här på webbforumet för aggressiv och fysiskt tuff hård ishockey!

Annonser

15 svar to “Vi på GRiSHoCKEY”

 1. Ni måste fixa bilder/film på Dingmans fight idag!

 2. […] Enligt rapporter och tips (tack Anders 😉 så har Chris Dingman (SSK) till slut gått en fight på svensk mark. Många var vi som tvivlade på att någon överhuvudtaget skulle överväga att ens utmana Dingman, men när Södertälje i kväll fullkomligt körde över Hammarby i deras egen islada (Hovet) så brann det till för Hammarby´s Erik Johansson och utgången blev handgemäng med en mycket rutinerad slagskämpe från Nordamerika. […]

 3. Måste bara säga att det är mkt intressant läsning här på grishockey!! Ni har bra artiklar! Tycker det som skrevs om Power forwards var grymmt skoj att läsa! Fortsätt som ni gör, det uppskattas!

 4. Tjena, grishockey! Här får ni något smaskigt
  Det utbröt en dubbel-fight i kvällens omgång i Allsvenskan mellan Björklöven och Nyköping efter det att enNyköpingskille rammat en lövare.Och fighterna var mellan
  Nyköpings Magnus Svensson VS Björklövens Daniel Rahimi och andra fighten ( under samma sekvens)
  Nyköpings Sebastian Sjösten och Björklövens Alexander Hellström
  Hoppas ni får tag i ett videoklipp från fighten.

 5. Tja. Jag har en bättre version av bråket mellan Löven och NH90 – från Västerbottenskuriren. Väger typ 3 meg – men youtube strular. Intresserade?

 6. Jag har en bild/Foto + text angående Cris Dingmans fight igår mot Oskarshamns Mattias Nilsson :

  Här kommer texten, hur mailar jag in bilden till er ?

  ____________________________________________________________

  Stämningen i Scaniarinken höjdes på nytt när Chris Dingman gav Oskarshamns back Mattias Nilsson en omgång. De båda slagskämparna fick varsitt matchstraff.

  Dingmans fight verkade tända SSK. Bara en halvminut senare tryckte man ner Oskarshamn ordentligt och tvingade gästerna att ta en utvisning. Med en man mer tog det bara 20 sekunder innan Martin Thelander gjort sitt andra mål för kvällen.

  Innan matchen var slut fick publiken också uppleva hur Oskarshamns Rasmus Ericsson missade Daniel Josefsson med en tackling och i stället smällde sönder plexiglaset, vilket skapade ett spelavbrott på drygt fem minuter.

  ———————————————————–

  Maila mej om ni vill lägga ut bilden : lovliden@telia.com

  ————————————————————

 7. Tja. Jag undrar om någon av er vet eller har koll på när Prohockey kommer ut med sin fighting special? Och så vill jag att någon av er som oxå är insatta rankar NHL:s 5 bästa fighters?

 8. Tack di!

  Pro Hockey brukar väl komma upp med sin fighter-rankning på våren/sommaren om vi minns rätt, så vi får väl vänta lite på den… Likadant blir det nog med Grishockey´s rankning… vi vill nog låta grundserien passera innan vi kan sammanställa den listan, men vi längtar redan 🙂

  Kika gärna på vår Allstar-sammanställning så ser du i alla fall några av de fighters vi rankar högt: NHL Allstar Game 2007 | GRiSHoCKEY-Style

  /ZeKe

 9. Om någon skulle ha missat det så kommer Pro Hockey´s fighter-ranking i nästa nummer! Det vill säga den 15/3!!! Den som missar att investera i det numret kommer ångra sig hela långa livet! Nåja… 🙂 Men håll alltså utkik i butikerna i mitten på mars nu!

  /ZeKe

 10. Kolla här!!!

  Johnny Oduya i en bra fight…..

 11. Tack för det Zeke nu så får man dra iväg till affären o köpa sig Pro hockey:D Hade missat det annars eftersom att jag inte prenemuerar längre:D

  MVH Linus.F

 12. Hi people! Great job! Please visit my homepage too:

 13. Hi man! Your site is cool! Would you please also visit my site?

 14. You have a great page! Visit my sites, please:

 15. […] 2007-01-17: Liten uppdatering med ett par längre klipp från denna hockeyfight (Tack “apa” för tipset). […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: